Dé website voor infra-verhuur

Levering binnen 24 uur

MIT Solar RAIN

Deze professionele RAIN wagen heeft een full colur display van 80×160 pixels en maakt veilig werken in de nacht mogelijk. Dankzij de oerdegelijke bouwwijze is deze wagen in alle omstandigheden inzetbaar. Dankzij de zonnepanelen en het accupakket kunnen deze wagens langdurig zonder CO2 emissie ingezet worden.

Afhalen vanaf 7:00 uur mogelijk. Terugbrengen tot 17:00 uur.

Bereken prijs

Ophaaldatum
Inleverdatum

Smal, compact en een display van 80x160 pixels full color. Metz deze RAIN wagen kunt u op een veilige wijze een Rijdende Afzetting In de Nacht (RAIN) realiseren.

Display
Het moderne, Full Color led display onderscheidt zich door zeer goede zichtbaarheid bij laag energieverbruik. Het display wordt lokaal aangestuurd of via internet met behulp van MIT-Connect.

Energievoorziening
De M.I.T. Solar is met 8 accu’s uitgerust. De accu’s worden bijgeladen door zonnepanelen van 300W elk. Bijladen via het lichtnet is natuurlijk ook mogelijk. In combinatie met het lage energieverbruik realiseert u zo royale standtijden voor de combinatie.

Extra informatie

Kies bij uw aanvraag voor ‘Instellen MIT-connect’ als u één enkele boodschap op uw tekstwagen wilt tonen. Als afbeelding zijn voornamelijk verkeersborden mogelijk en eventueel eenvoudige pictogrammen. Foto’s worden i.v.m. de resolutie niet goed weergegeven.

Wilt u vaker de boodschap op uw display wijzigen, informeer dan naar de mogelijkheden van een tijdelijk account. U krijgt dan inloggegevens om uw gehuurde tekstwagen via internet in te stellen.

N

Veilig

Optimale veiligheid voor
wegwerkers en weggebruikers

N

Snelle levering

Uw tijdelijke wegafzetting
binnen 24 uur geleverd

N

Goede doorstroming verkeer

Zo min mogelijk
vertraging

MIT Solar BASIC

MIT Solar STANDAARD

MIT Solar ARROW

WA 1300

TMA + truck

TMA zonder truck

TMA zonder truck

MIT Solar RAIN

Voorwaarschuwingswagen-DE-Typ-A1

Voorwaarschuwings-wagen (DE) Typ A1

Voorwaarschuwingswagen-DE-Typ-A2

Voorwaarschuwings-wagen (DE) Typ A2

LED tekstwagen (DE) ADVANCED