Dé website voor infra-verhuur

Levering binnen 24 uur

MIT Solar SMAL

Deze compacte informatiewagen heeft een full colur display van 80×80 pixels. Dankzij de compacte afmetingen is deze wagen bijna overal inzetbaar. Dankzij de zonnepanelen en het accupakket kunnen deze wagens langdurig zonder CO2 emissie ingezet worden. De speciale ‘SMAL’ versie van deze informatiewagen voldoet aan de eisen van RWS en mag dus op de rijkswegen worden ingezet.

Bereken prijs

Ophaaldatum
Inleverdatum

Met de M.I.T. Solar beantwoord Wagenaar Engineering aan de toenemende vraag naar zuinige, compacte en eenvoudig te bedienen informatiewagens. De versie ‘BASIC’ is de economische keus voor waar het is toegestaan. Het chassis is degelijk en compact geconstrueerd en voorzien van een geremde as (oplooprem) met een draagvermogen van 1.500 kg. Met de mechanische steunpoten kunt u de wagen stevig opstellen, ook op ongelijke ondergrond.

Display
Het moderne, Full Color led display onderscheidt zich door zeer goede zichtbaarheid bij laag energieverbruik. Het display wordt via internet aangestuurd met behulp van MIT-Connect.

Energievoorziening
De M.I.T. Solar zijn met 8 accu’s uitgerust. De accu’s worden bijgeladen door zonnepanelen van 300W elk. Bijladen via het lichtnet is natuurlijk ook mogelijk. In combinatie met het lage energieverbruik realiseert u zo royale standtijden voor de combinatie.

De speciale 'SMAL' versie van deze tekstwagen voldoet aan de eisen van RWS en mag dus op de rijkswegen worden ingezet.

Extra informatie

Kenmerk

Kenmerk

Extra informatie

Kies bij uw aanvraag voor ‘Instellen MIT-connect’ als u één enkele boodschap op uw tekstwagen wilt tonen. Als afbeelding zijn voornamelijk verkeersborden mogelijk en eventueel eenvoudige pictogrammen. Foto’s worden i.v.m. de resolutie niet goed weergegeven.

Wilt u vaker de boodschap op uw display wijzigen, informeer dan naar de mogelijkheden van een tijdelijk account. U krijgt dan inloggegevens om uw gehuurde tekstwagen via internet in te stellen.

N

Veilig

Optimale veiligheid voor
wegwerkers en weggebruikers

N

Snelle levering

Uw tijdelijke wegafzetting
binnen 24 uur geleverd

N

Goede doorstroming verkeer

Zo min mogelijk
vertraging

MIT Solar BASIC

MIT Solar STANDAARD

MIT Solar ARROW

WA 1300

TMA + truck

TMA zonder truck

TMA zonder truck

MIT Solar RAIN

Voorwaarschuwingswagen-DE-Typ-A1

Voorwaarschuwings-wagen (DE) Typ A1

Voorwaarschuwingswagen-DE-Typ-A2

Voorwaarschuwings-wagen (DE) Typ A2

LED tekstwagen (DE) ADVANCED